Onze diensten

Gas, water, cv(ketels)

Bij RS Installaties kunt u terecht voor al uw installatie werkzaamheden. Hierbij kunt u denken aan:

  Gas en waterleidingen aanleggen
 Installeren van cv-ketels

Op deze manier kunt u er zeker van zijn dat de volledige installatie van elektriciteit, gas en water volledig op elkaar wordt afgestemd. Onnodige fouten en miscommunicatie zijn op deze manier niet aan de orde. Ook voor het onderhouden van gas, water en cv bent u bij ons aan het juiste adres.

Klimaat

Klimaatbeheersing kan bijdragen op verschillende vlakken binnen het woon- en werkklimaat. Zo draagt het bij aan:

  Het leefcomfort
  De hygiëne
  Productiviteit

RS Installaties zorgt er met klimaatbeheersing voor dat de ruimtes binnen uw woon- en werkplekken nooit te warm of te koud zijn. Dit doen wij door middel van ventilatiesystemen, warmtepompen, wateropvang en zonne-energie.

Zonnepanelen

Wilt u zonnepanelen plaatsen en zoekt u een professionele installateur? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Montage is mogelijk op bijna alle soorten daken en wordt altijd geplaatst door deskundig personeel.

Zonnepanelen hebben de volgende voordelen:
  Hoog rendement
  Energiebesparing
  Verhoging van uw woningwaarde
  Eenvoudig in onderhoud

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden of wilt u een vrijblijvende offerte? Neem dan contact met ons op.

Dakbedekking

RS Installaties is een full-service bedrijf. Ook voor duurzame, kwalitatieve oplossingen voor uw dak kunt u bij ons terecht. Wij zorgen voor zowel de aanleg als renovatie van uw dak en alles wat daarbij hoort.

Ventilatie

Verschillende ruimtes binnen uw woning hebben baat bij goede ventilatie. In de keuken, badkamer en het toilet is het belangrijk om de vuile lucht af te voeren en verse lucht via ventilatieroosters binnen te laten. Wij zorgen voor het onderhoud en installatie van uw ventilatiesystemen.

Electra

RS Installaties sluit uw elektra op een professionele wijze aan. Wij verzorgen de aanleg van stopcontacten en lichtpunten, maar ook complete elektronische renovaties.