Projecten

Nieuwe koelcel plaatsen

Wij hebben een nieuwe koelcel geplaatst voorzien van nieuwe KUBO verdamper en Silensys buitendeel. Samen met Drm Installatie hebben we het weer klaar gemaakt en strak opgeleverd.

Leidingwerk gezondheidscentrum

Voor Drenth Installatietechniek Veendam hebben wij het koperen leidingwerk aan de binnenkant klaargemaakt voor de 3 Panasonic warmtepompen waar deze gezondheidscentrum mee gaat verwarmen en koelen.

Vloerverwarming woning

Deze vloer verwarming van het merk Therminon hebben wij bij een klant gelegd. Deze installatie is 4 groepen groot met een gemiddelde van 108m per groep. Hier op is een cement dekvloer gestort. Ideaal om met een warmtepomp te voeden door dat vloerverwarming op lage temperatuur draait 30/35gr.

VRF systeem Gezondheidscentrum Delfzijl

Buitenunits weer op dak. VRF systeem Gezondheidscentrum Delfzijl.
Ook voor onderhoud en service aan u VRF of splitunit bent u bij ons aan juiste adres.
Alle merken kunnen wij uitlezen en programmeren.

Dakdekking Delfzijl

Voor de Familie Bos hebben we op hun bungalow in Delfzijl nieuw dakbedekking aangebracht over het bestaande heen. De oude was nog in degelijke staat om als onderlaag te gebruiken.

Dit dak van 220 m2 hebben we in een week tijd compleet opnieuw gebrand en hebben de loden afvoeren vervangen en ook rondom nieuw daktrim geplaatst. Dit dak kan weer jaren mee!

En uiteraard met 10 jaar garantie op het Royalgum dakleer.